Consiliul Concurenţei analizează operaţiunea prin care se modifică acţionariatul SLS Cargo

Consiliul Concurenţei analizează operaţiunea prin care Felix Pătrăşcanu, Adrian Mihai şi Neculai Mihai vor intra în acţionariatul companiei SLS Cargo SRL, informează autoritatea pentru concurenţă.

Felix Pătrăşcanu, Adrian Mihai şi Neculai Mihai sunt, în prezent, acţionarii FAN Courier Express SRL, companie cu capital integral românesc, care îşi desfăşoară activitatea pe piaţa de curierat începând cu anul 1998.

Compania SLS Cargo SRL, controlată de Mihai Cristian Stoica şi Carmen Ioana Morărescu, activează în domeniul serviciilor de transport şi logistică.

"În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/1996), această operaţiune este o concentrare economică ce trebuie supusă controlului Consiliului Concurenţei. Autoritatea de concurenţă va evalua această concentrare economică în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege", se menţionează în comunicat.

Citește și
→   PwC România și D&B David și Baias au acordat asistență acționarilor FAN Courier în tranzacția cu SLS Cargo. Vânzătorul, asistat de Gilescu Văleanu Nathanzon & Partenerii

bizLawyer


About Us

Concurenta.ro este un site de știri din grupul BizLawyer care se adresează practicienilor în Dreptul concurenței, focusat pe aplicarea regulilor de concurenţă, conştientizarea beneficiilor conformării şi riscurilor încălcării legislaţiei concurenţei.