Consiliul Concurenţei analizează operaţiunea prin care Viceroy Private Capital preia Dayco

Consiliul Concurenţei analizează tranzacţia prin care Viceroy Private Capital LLC, S.U.A., intenţionează să preia Dayco LLC, S.U.A., prin intermediul societăţii vehicul Dragon Acquisition Corp LLC, S.U.A, potrivit unui comunicat al autorităţii de concurenţă.
 
Viceroy Private Capital LLC din S.U.A. desfăşoară, în principal, activităţi specifice holdingurilor financiare. Viceroy Private Capital LLC face parte din grupul de companii controlate de Patrick James, care deţine în România filiala Trico Wipers Ploieşti S.R.L.. Trico Wipers Ploieşti S.R.L. are ca obiect principal de activitate fabricarea de piese şi accesorii pentru autovehicule şi pentru motoare de autovehicule.
 
Dayco LLC din SUA este deţinută de un număr mare de acţionari.
 
În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/1996), această operaţiune trebuie autorizată de Consiliul Concurenţei. Autoritatea de concurenţă va evalua această concentrare economică în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.
 
Eventualele observaţii şi puncte de vedere pot fi transmise autorităţii de concurenţă în termen de 20 zile de la data prezentului anunţ. 

bizLawyer


About Us

Concurenta.ro este un site de știri din grupul BizLawyer care se adresează practicienilor în Dreptul concurenței, focusat pe aplicarea regulilor de concurenţă, conştientizarea beneficiilor conformării şi riscurilor încălcării legislaţiei concurenţei.