Consiliul Concurenţei analizează preluarea Ropeco Bucureşti de către Romanian Business Consult

Consiliul Concurenţei analizează tranzacţia prin care Romanian Business Consult SRL intenţionează să preia compania Ropeco Bucureşti SRL, conform unui comunicat al autorităţii pentru concurenţă.
 
Ropeco Bucureşti SRL comercializează echipamente şi soluţii IT preponderent în domeniul gestiunii de numerar, însă oferă soluţii şi în materia gestiunii
materialelor reciclabile, plăţii prin mijloace "cashless" sau a soluţiilor de scanare a codurilor de bare şi a etichetelor.
 
Romanian Business Consult SRL este furnizor şi integrator de soluţii IT pentru retail şi pentru industria alimentară, logistică, distribuţie şi producţie industrială.
 
"În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/1996), această tranzacţie trebuie autorizată de Consiliul Concurenţei. Autoritatea de concurenţă va evalua operaţiunea în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege", se menţionează în comunicat.

bizLawyer


About Us

Concurenta.ro este un site de știri din grupul BizLawyer care se adresează practicienilor în Dreptul concurenței, focusat pe aplicarea regulilor de concurenţă, conştientizarea beneficiilor conformării şi riscurilor încălcării legislaţiei concurenţei.