Consiliul Concurenţei a autorizat preluarea unor active ale Avicola Tărtăşeşti de către Avicola Tărtăşeşti Poultry

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Avicola Tărtăşeşti Poultry SRL intenţionează să preia de la Avicola Tărtăşeşti SA dreptul de folosinţă a capacităţilor de producţie de ouă de incubaţie, respectiv de pui de o zi, pentru o durată de trei ani, potrivit unui comunicat al autorităţii de concurenţă, remis, vineri, AGERPRES.

În prezent, compania Avicola Tărtăşeşti SA se aflată în procedură de reorganizare judiciară.

Avicola Tărtăşeşti Poultry SRL, companie nou înfiinţată de grupul Carmistin, are ca obiect principal de activitate creşterea păsărilor.

În urma analizei acestei concentrări economice, Consiliul Concurenţei a constatat că operaţiunea notificată nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romČÂnească sau pe o parte a acesteia şi că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naţionale de concurenţă, după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.

bizLawyer


About Us

Concurenta.ro este un site de știri din grupul BizLawyer care se adresează practicienilor în Dreptul concurenței, focusat pe aplicarea regulilor de concurenţă, conştientizarea beneficiilor conformării şi riscurilor încălcării legislaţiei concurenţei.