Consiliul Concurenţei analizează preluarea Gothaer Asigurări Reasigurări de către Allianz-Ţiriac Asigurări

Consiliul Concurenţei analizează tranzacţia prin care Allianz-Ţiriac Asigurări preia compania Gothaer Asigurări Reasigurări, potrivit unui comunicat al autorităţii de concurenţă, remis, marţi, AGERPRES.
 
Allianz-Ţiriac face parte din grupul Allianz şi oferă o gamă largă de produse de asigurări de viaţă şi asigurări generale, incluzând, printre altele, segmentele de viaţă şi sănătate, autovehicule, proprietăţi şi călătorie.
 
Societatea de asigurări Gothaer oferă produse de asigurări generale personalizate, pentru a acoperi cerinţele şi nevoile diverse ale clienţilor.
 
Autoritatea de concurenţă va evalua această concentrare economică în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.
 
Observaţiile sau punctele de vedere pot fi transmise Consiliului Concurenţei în termen de 20 zile de la data prezentului anunţ. 

bizLawyer


About Us

Concurenta.ro este un site de știri din grupul BizLawyer care se adresează practicienilor în Dreptul concurenței, focusat pe aplicarea regulilor de concurenţă, conştientizarea beneficiilor conformării şi riscurilor încălcării legislaţiei concurenţei.