Autoritatea de concurenţă a autorizat preluarea Sarcom SRL de către Roca Investments S.A.

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care platforma de investiţii şi management Roca Investments S.A. intenţionează să preia producătorul de vopsele, lacuri şi cerneală tipografică Sarcom SRL, potrivit unui comunicat al instituţiei.

Roca Investments S.A. urmează să preia Sarcom SRL prin intermediul societăţii vehicul Colorock13 SRL.

"În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa din România sau pe o parte substanţială a acesteia şi că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal. Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naţionale de concurenţă, după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial", se arată în comunicatul citat.

Roca Investments S.A. este o platformă de investiţii şi management care oferă servicii pentru revitalizarea business-lui şi antreprenoriatului românesc, crearea de branduri noi şi revitalizarea celor aflate în dificultate, prin investiţii în diverse societăţi şi asigurarea unui management specializat.

Sarcom SRL care are ca obiect principal de activitate fabricarea vopselelor, lacurilor, cernelii tipografice şi masticurilor.

bizLawyer


About Us

Concurenta.ro este un site de știri din grupul BizLawyer care se adresează practicienilor în Dreptul concurenței, focusat pe aplicarea regulilor de concurenţă, conştientizarea beneficiilor conformării şi riscurilor încălcării legislaţiei concurenţei.