Consiliul Concurenţei a aprobat preluarea mai multor companii de către HoldCo

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care companiile Club King SRL, Cemarbet SRL, Saed Electronic SRL, Get's Bet Online LTD, GTB Line Software SRL, Neosoft Tech Support SRL şi Neosoft Limited sunt preluate, în comun, de către Emma Gamma şi Familia Gheţu, prin intermediul HoldCo.

HoldCo este un holding în curs de constituire, se arată într-un comunicat al Consiliului Concurenţei.

Neosoft Tech Support SRL şi GTB LineSoftware SRL activează în domeniul IT şi furnizează suport operaţional pentru companiile Club King SRL, Cemarbet SRL, Saed Electronic SRL, Get's Bet Online LTD şi Neosoft Limited, care operează în sectorul jocurilor de noroc/pariurilor şi a activităţilor de cazinou, în sistem fizic şi online.

Emma Gamma Limited este o firmă de tip holding înregistrată în Cipru, ce deţine acţiuni în companii care furnizează activităţi de pariuri şi jocuri de noroc.

În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa din România sau pe o parte substanţială a acesteia şi că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naţionale de concurenţă, după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.

bizLawyer


About Us

Concurenta.ro este un site de știri din grupul BizLawyer care se adresează practicienilor în Dreptul concurenței, focusat pe aplicarea regulilor de concurenţă, conştientizarea beneficiilor conformării şi riscurilor încălcării legislaţiei concurenţei.