Consiliul Concurenței a autorizat preluarea complexului de birouri The Bridge de către Dedeman

Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care Dedeman preia companiile Upscale Development SRL (Bridge 1), The Bridge 2 Development SRL și The Bridge 3 Office Building SRL, care formează un complex de birouri în București.

Dedeman are ca obiect principal de activitate vânzarea de materiale de construcții și amenajări interioare.

Upscale Development SRL (Bridge 1), The Bridge 2 Development SRL și The Bridge 3 Office Building SRL activează pe piața serviciilor de închiriere de proprietăți imobiliare cu destinație spații de birouri moderne, respectiv cu destinație comercială.

Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția constatând că aceasta nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia și nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.
 
Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naționale de concurenţă, www.consiliulconcurentei.ro, după eliminarea informațiilor cu caracter confidențial.

bizLawyer


About Us

Concurenta.ro este un site de știri din grupul BizLawyer care se adresează practicienilor în Dreptul concurenței, focusat pe aplicarea regulilor de concurenţă, conştientizarea beneficiilor conformării şi riscurilor încălcării legislaţiei concurenţei.