Consiliul Concurenţei a autorizat preluarea Dayco de către Viceroy Private Capital

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Viceroy Private Capital preia Dayco, prin intermediul societăţii vehicul Dragon Acquisition Corp LLC, potrivit unui comunicat al autorităţii de concurenţă remis, vineri, AGERPRES.
 
Viceroy Private Capital LLC din S.U.A. desfăşoară, în principal, activităţi specifice holdingurilor financiare. Viceroy Private Capital LLC, S.U.A., face parte din grupul de companii controlate de Patrick James, care deţine, în România, filiala Trico Wipers Ploieşti S.R.L.. Trico Wipers Ploieşti S.R.L. are ca obiect principal de activitate fabricarea de piese şi accesorii pentru autovehicule şi pentru motoare de autovehicule.
 
Dayco LLC din SUA este deţinută de un număr mare de acţionari.
 
În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa din România sau pe o parte substanţială a acesteia şi că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.
 
Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naţionale de concurenţă, după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.

bizLawyer


About Us

Concurenta.ro este un site de știri din grupul BizLawyer care se adresează practicienilor în Dreptul concurenței, focusat pe aplicarea regulilor de concurenţă, conştientizarea beneficiilor conformării şi riscurilor încălcării legislaţiei concurenţei.