Consiliul Concurenţei a autorizat preluarea EcoSmart Union de către Crama Ceptura

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Crama Ceptura intenţionează să preia compania EcoSmart Union, potrivit unui comunicat al autorităţii de concurenţă, remis, joi, AGERPRES.
 
Crama Ceptura are ca obiect principal de activitate fabricarea vinurilor din struguri. Activitatea de producere a vinurilor este desfăşurată în zona Dealu Mare, judeţ Prahova.
 
EcoSmart oferă servicii care urmăresc asigurarea suportului necesar societăţilor comerciale pentru a atinge obiectivele de reciclare impuse de legislaţia în vigoare, punând la dispoziţia operatorilor economici interesaţi soluţii personalizate în funcţie de nevoile acestora.
 
În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa românească sau pe o parte substanţială a acesteia şi nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.
 
Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naţionale de concurenţă, după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.

bizLawyer


About Us

Concurenta.ro este un site de știri din grupul BizLawyer care se adresează practicienilor în Dreptul concurenței, focusat pe aplicarea regulilor de concurenţă, conştientizarea beneficiilor conformării şi riscurilor încălcării legislaţiei concurenţei.