Consiliul Concurenţei a autorizat preluarea Lacto Agrar de către DN Agrar Group

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care DN Agrar Group SA din Alba Iulia preia compania Lacto Agrar SRL din aceeaşi localitate, potrivit unui comunicat al instituţiei de concurenţă.

DN Agrar Group face parte din grupul de societăţi controlat de familia de Boer. Atât DN Agrar Group, cât şi Lacto Agrar activează, în principal, în domeniul comercializării cu ridicata de lapte crud.

În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa româƒnească sau pe o parte substanţială a acesteia şi că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naţionale de concurenţă, după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.

bizLawyer


About Us

Concurenta.ro este un site de știri din grupul BizLawyer care se adresează practicienilor în Dreptul concurenței, focusat pe aplicarea regulilor de concurenţă, conştientizarea beneficiilor conformării şi riscurilor încălcării legislaţiei concurenţei.