Consiliul Concurenței a autorizat preluarea Life Line - Medical Center de către Centrul Medical Unirea

Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care Centrul Medical Unirea S.R.L. preia  Life Line - Medical Center S.R.L.

Centrul Medical Unirea este operatorul rețelei private de sănătate Regina Maria, activă pe piața prestării de servicii medicale, oferind o gamă largă de servicii clinice și paraclinice, atât ambulatorii, cât și spitalicești, precum și servicii de imagistică medicală și analize de laborator.

Life Line - Medical Center operează centrul Columna Medical Center – unitate medicală specializată în servicii de diagnostic și tratament al infertilității.

În urma analizei, Consiliul Concurenței a constatat că această operațiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenței efective pe piața românească sau pe o parte substanțială a acesteia și că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurențial normal.

bizLawyer


About Us

Concurenta.ro este un site de știri din grupul BizLawyer care se adresează practicienilor în Dreptul concurenței, focusat pe aplicarea regulilor de concurenţă, conştientizarea beneficiilor conformării şi riscurilor încălcării legislaţiei concurenţei.