Consiliul Concurenţei a autorizat preluarea unor active şi activităţi ale Crescendo International SRL de către Bittnet Systems SA

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Bittnet Systems S.A. a preluat unele active şi activităţi ale Crescendo International S.R.L.

Bittnet Systems S.A., compania din România, are ca principal obiect de activitate consultanța în tehnologia informației, iar ca obiect secundar de activitate „comerțul cu ridicata al calculatoarelor, echipamentelor periferice și software-ului, comerțul cu ridicata de componente și echipamente electronice și de telecomunicații, alte activități de servicii privind tehnologia informației”.

Crescendo International S.R.L. desfăşoară activităţi în domeniul serviciilor privind tehnologia informației, precum şi în domeniul comerțului cu ridicata al calculatoarelor, echipamentelor periferice și software-ului, al componentelor și echipamentelor electronice și de telecomunicații.

Analiza Consiliului Concurenţei a condus la concluzia că operaţiunea de concentrare economică nu pune problema unei afectări semnificative a concurenţei, în special prin crearea sau consolidarea unei poziţii dominante pe pieţele relevante sau pe segmente ale acestora.

Decizia Consiliului Concurenţei va fi publicată pe site-ul instituţiei după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.

bizLawyer


About Us

Concurenta.ro este un site de știri din grupul BizLawyer care se adresează practicienilor în Dreptul concurenței, focusat pe aplicarea regulilor de concurenţă, conştientizarea beneficiilor conformării şi riscurilor încălcării legislaţiei concurenţei.