Consiliul Concurenţei autorizează preluarea unor spaţii comerciale ale Pronto Mobile de către Profi

Consiliul Concurenţei autorizează tranzacţia prin care Profi Rom Food intenţionează să preia zece spaţii comerciale de la Pronto Mobile, potrivit unui comunicat al autorităţii de concurenţă, remis, miercuri, AGERPRES.

În prezent, în aceste spaţii sunt operate de către Pronto Mobile ca francize Carrefour Express.

Profi Rom Food este o companie ce activează în domeniul comercializării cu amănuntul a produselor alimentare şi nealimentare în magazine nespecializate.

Pronto Mobile îşi desfăşoară, de asemenea, activitatea în domeniul comercializării cu amănuntul a produselor alimentare şi nealimentare.

În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa românească sau o parte substanţială a acesteia şi că nu există îndolieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naţionale de concurenţă, după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.

bizLawyer


About Us

Concurenta.ro este un site de știri din grupul BizLawyer care se adresează practicienilor în Dreptul concurenței, focusat pe aplicarea regulilor de concurenţă, conştientizarea beneficiilor conformării şi riscurilor încălcării legislaţiei concurenţei.