Autoritatea de concurenţă analizează preluarea de către Rohrer a R&R Oil Services şi a unor active RIG Service

Consiliul Concurenței analizează tranzacția prin care Grupul Rohrer preia R&R Oil Services – R.O.S. SRL şi unele active ale RIG Service SA, precum şi ale Grup Petrol Marin SA, a anunțat autoritatea de concurență.

Grupul Rohrer îşi desfăşoară activitatea, în principal, în domeniul izolațiilor industriale, al curățărilor industriale, schelăriei și transportului de fluide pentru industria de petrol și gaze.

RIG Service SA prestează servicii de mentenanță și operare pentru industria de petrol și gaze, servicii de verificări protecții și automatizări echipamente electrice – PRAM, servicii de verificare, calibrare și reparare supape de siguranță, servicii de verificări metrologice mijloace de măsură și control, servicii radio și servicii de control nedistructiv.

În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/1996), această operaţiune este o concentrare economică ce depăşeşte pragurile valorice prevăzute de lege, fiind supusă controlului Consiliului Concurenţei.

Consiliul Concurenţei va evalua această concentrare economică în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.


Eventualele observaţii şi puncte de vedere pot fi transmise autorităţii de concurenţă prin fax, la nr. 021.405.45.08, prin e-mail la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau prin poştă la următoarea adresă: Consiliul Concurenţei, Piaţa Presei Libere nr. 1, Casa Presei, corp D1, sector 1, Bucureşti, cod poştal 013701, Oficiul Poştal nr. 25, în termen de 20 zile de la data prezentului anunţ.

bizLawyer


About Us

Concurenta.ro este un site de știri din grupul BizLawyer care se adresează practicienilor în Dreptul concurenței, focusat pe aplicarea regulilor de concurenţă, conştientizarea beneficiilor conformării şi riscurilor încălcării legislaţiei concurenţei.