Autoritatea de concurenţă analizează preluarea Rombeer Crângaşu de către Flagas

ranzacţia prin care Flagas preia Rombeer Crângaşu şi, implicit, cele 14 staţii de carburanţi din judeţele Dâmboviţa şi Prahova deţinute sub marca "RBC Gas" este analizată de Consiliul Concurenţei.

"În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/1996), această tranzacţie trebuie autorizată de Consiliul Concurenţei, care va evalua operaţiunea în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege", se arată într-un comunicat de presă al autorităţii de concurenţă.

Flagas SRL comercializează angro şi cu amănuntul carburanţi auto (benzină, motorină, GPL auto), iar în staţiile de carburanţi deţinute se mai comercializează produse alimentare sau auto şi se mai desfăşoară activităţi de spălătorie auto.

Rombeer Crângaşu SRL deţine, în prezent, 14 staţii de carburanţi din judeţele Dâmboviţa şi Prahova, prin intermediul cărora comercializează angro şi cu amănuntul carburanţi auto, produse alimentare sau auto şi desfăşoară activităţi de spălătorie auto.

Potrivit sursei citate, observaţiile şi punctele de vedere referitor la această tranzacţie pot fi transmise Consiliului Concurenţei în termen de 20 zile de la data prezentului anunţ.

bizLawyer


About Us

Concurenta.ro este un site de știri din grupul BizLawyer care se adresează practicienilor în Dreptul concurenței, focusat pe aplicarea regulilor de concurenţă, conştientizarea beneficiilor conformării şi riscurilor încălcării legislaţiei concurenţei.