Consiliul Concurenţei a autorizat preluarea Agrirom de către companiile Maria Trading şi Agro-Chirnogi

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care companiile Maria Trading SRL, Constanţa, şi Agro-Chirnogi SA, Călăraşi, preiau Agrirom SRL, Constanţa, informează autoritatea pentru concurenţă print-un comunicat remis, vineri, AGERPRES.

Maria Trading are ca obiect principal de activitate comerţul cu ridicata al animalelor vii, iar Agro-Chirnogi are ca principală activitate cultivarea cerealelor (exclusiv orez), plantelor leguminoase şi a plantelor producătoare de seminţe oleaginoase.

Agrirom activează în sectorul producerii şi comercializării de cereale, culturilor leguminoase şi plantelor producătoare de seminţe oleaginoase.

În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa românească sau pe o parte substanţială a acesteia şi că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naţionale de concurenţă, după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial, se menţionează în comunicat.

bizLawyer


About Us

Concurenta.ro este un site de știri din grupul BizLawyer care se adresează practicienilor în Dreptul concurenței, focusat pe aplicarea regulilor de concurenţă, conştientizarea beneficiilor conformării şi riscurilor încălcării legislaţiei concurenţei.