Consiliul Concurenţei a autorizat preluarea Bencis 7, Abriso Holding şi Abriso - Jify de către Quva

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Quva, Marele Ducat de Luxemburg, prin intermediul Piatraco, Belgia, a preluat companiile Bencis Holding 7, Abriso Holding şi Abriso - Jify din Belgia, potrivit unui comunicat al autorităţii de concurenţă, remis, miercuri, AGERPRES.

Atât Quva, cât şi Bencis Holding 7 desfăşoară activităţi specifice holdingurilor.

Piatraco NV, Belgia, a fost constituită special pentru această achiziţie.

Abriso Holding are ca obiect principal de activitate fabricarea articolelor de ambalaj din material plastic.

Abriso-Jiffy îşi desfăşoară activitatea în domeniul producerii şi distribuţiei de ambalaje de protecţie şi materiale de izolare.

În România, Abriso-Jiffy activează prin intermediul Jiffy Packaging, care îşi desfăşoară activitatea în domeniul fabricării de plăci, foi, tuburi şi profile din plastic.

În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa din România sau pe o parte substanţială a acesteia şi că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naţionale de concurenţă, după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.

bizLawyer


About Us

Concurenta.ro este un site de știri din grupul BizLawyer care se adresează practicienilor în Dreptul concurenței, focusat pe aplicarea regulilor de concurenţă, conştientizarea beneficiilor conformării şi riscurilor încălcării legislaţiei concurenţei.