Consiliul Concurenţei a autorizat preluarea mai multor companii agricole din Teleorman de către AMC Capital IV

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care grupul AMC Capital IV Scsp din Luxemburg preia compania Agrinatura SRL şi, implicit, firmele pe care aceasta le controlează.

Conform unui comunicat remis, marţi, AGERPRES, este vorba despre firmele Silosud SA, Agrifarm Aliprod SRL, Agroservice Piatra SA, Independenta G&T Prest SRL, Agrinatura Serv SRL, Agronica SRL şi Agritac SRL, toate din judeţul Teleorman.

Grupul AMC Capital IV Scsp este prezent în România în industria de ambalaje, prin intermediul companilor Pet Star Holding SA şi Pet Star Recycling SRL.

Companiile preluate activează în domeniul cultivării cerealelor şi trading-ului de cereale şi fertilizatori.

"În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa româƒnească sau pe o parte substanţială a acesteia şi că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal. Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naţionale de concurenţă, după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial", se menţionează în comunicat.

bizLawyer


About Us

Concurenta.ro este un site de știri din grupul BizLawyer care se adresează practicienilor în Dreptul concurenței, focusat pe aplicarea regulilor de concurenţă, conştientizarea beneficiilor conformării şi riscurilor încălcării legislaţiei concurenţei.