Consiliul Concurenţei a autorizat preluarea unor active ale Sam Mills de către Poultry Integration Farms

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Poultry Integration Farms din Satu Mare preia de la Sam Mills Europe din Botiz şi Sam Mills Feed din Botiz anumite active destinate producţiei şi comercializării de pui vii şi pui de o zi şi comercializării ouălor de incubaţie, potrivit unui comunicat remis, miercuri, AGERPRES.

Poultry Integration Farms SRL, o societate nou înfiinţată, deţinută de Europa Agrar, are ca obiect principal de activitate creşterea păsărilor.

Sam Mills Europe SRL fabrică produse de morărit, iar Sam Mills Feed SRL fabrică preparate pentru hrana animalelor de fermă.

În urma analizei acestei concentrări economice, Consiliul Concurenţei a constatat că operaţiunea notificată nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa româƒnească sau pe o parte a acesteia şi nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naţionale de concurenţă, după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.

bizLawyer


About Us

Concurenta.ro este un site de știri din grupul BizLawyer care se adresează practicienilor în Dreptul concurenței, focusat pe aplicarea regulilor de concurenţă, conştientizarea beneficiilor conformării şi riscurilor încălcării legislaţiei concurenţei.