Consiliul Concurenţei analizează preluarea Autohaus Michael Schmidt GmbH de către Pappas Holding GmbH și MHS Holding

Consiliul Concurenței analizează tranzacția prin care Pappas Holding GmbH și MHS Holding GmbH, ambele din Austria, preiau compania Autohaus Michael Schmidt GmbH, Germania.

Grupul Pappas comercializează automobile, operând o reţea de 34 de sucursale de vânzări şi prestare de servicii de reparaţii automobile în Tirol, Salzburg, Austria superioară şi inferioară, Viena, Styria şi Bavaria superioară şi Ungaria.

Pappas Holding GmbH este dealer auto şi service autorizat pentru Mercedes-Benz, AMG, Maserati, Smart, Jeep, Mitsubishi Fuso, Unimog, Multihog, McCormick şi Bucher şi partener service pentru Lancia, Crysler, Dodge şi DAF. În Ungaria, Pappas Holding GmbH este, de asemenea, un partener de vânzări şi service autorizat pentru mărcile KIA şi Fiat, precum şi un partener de service pentru Iveco.

Autohaus Michael Schmidt GmbH, Germania, membră a Grupului MHS, este dealer autorizat pentru BMW, BMW i, BMW M şi MINI.

Conform prevederilor Legii Concurenţei (nr. 21/1996), această operaţiune este o concentrare economică ce depăşeşte pragurile valorice prevăzute de lege, fiind supusă controlului Consiliului Concurenţei.

Consiliul Concurenţei va evalua această concentrare economică în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.


Eventualele observaţii şi puncte de vedere pot fi transmise autorităţii de concurenţă prin fax, la nr. 021.405.45.08, prin e-mail la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau prin poştă la următoarea adresă: Piaţa Presei Libere nr. 1, corp D1, sector 1, Bucureşti, cod poştal 013701, Oficiul Poştal nr. 18, Ghișeul 3, , în termen de 20 zile de la data prezentului anunţ.

bizLawyer


About Us

Concurenta.ro este un site de știri din grupul BizLawyer care se adresează practicienilor în Dreptul concurenței, focusat pe aplicarea regulilor de concurenţă, conştientizarea beneficiilor conformării şi riscurilor încălcării legislaţiei concurenţei.