Consiliul Concurenţei analizează preluarea Be Shaping The future de către Engineering Ingegneria Informatica

Consiliul Concurenţei analizează tranzacţia prin care Engineering Ingegneria Informatica S.p.A. intenţionează să preia pachetul majoritar de acţiuni al Be Shaping The Future S.p.A, informează vineri instituţia.

Engineering Ingegneria Informatica S.p.A. este un furnizor italian de servicii IT pentru diverse industrii, desfăşurându-şi activitatea aproape exclusiv în Italia. Compania este controlată de Bain Capital şi Neuberger Berman Group.

Be Shaping the Future S.p.A. este o companie de consultanţă în domeniul IT cu sediul în Italia, axată pe sectorul financiar. Compania este activă pe piaţa din România, portofoliul său de clienţi fiind axat pe instituţii financiare.

În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/1996), această tranzacţie trebuie autorizată de Consiliul Concurenţei. Autoritatea de concurenţă va evalua operaţiunea în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

Eventualele observaţii şi puncte de vedere pot fi transmise autorităţii de concurenţă în termen de 20 zile de la data anunţului.

bizLawyer


About Us

Concurenta.ro este un site de știri din grupul BizLawyer care se adresează practicienilor în Dreptul concurenței, focusat pe aplicarea regulilor de concurenţă, conştientizarea beneficiilor conformării şi riscurilor încălcării legislaţiei concurenţei.