Consiliul Concurenţei analizează preluarea DAAS Impex SRL de către EPTA Refrigeration România

Preluarea a 90,02% din capitalul social al DAAS Impex SRL de către EPTA Refrigeration România SRL va fi analizată de către Consiliul Concurenţei, în perioada următoare, potrivit unui comunicat de presă al autorităţii de concurenţă.

"În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/ 1996), această operaţiune este o concentrare economică ce depăşeşte pragurile valorice prevăzute de lege, fiind supusă controlului Consiliului Concurenţei. Autoritatea de concurenţă va evalua concentrarea economică în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege", se arată în comunicatul citat.

Conform autorităţii, restul capitalului social al DAAS Impex SRL, de la 90,02%, este deţinut de către Lucian Negroiu şi Daniel Mocanu.

EPTA Refrigeration România SRL face parte din Grupul EPTA specializat în segmentul de refrigerare comercială pentru retaileri, în timp ce DAAS Impex SRL activează în mai multe domenii, precum: refrigerare comercială, HoReCa, amenajarea şi mobilarea spaţiilor comerciale şi panificaţie.

Cei interesaţi pot transmite observaţii şi puncte de vedere pe adresa Consiliului Concurenţei, timp de 20 de zile de la data de 20 decembrie 2018, când a fost publicat anunţul.

bizLawyer


About Us

Concurenta.ro este un site de știri din grupul BizLawyer care se adresează practicienilor în Dreptul concurenței, focusat pe aplicarea regulilor de concurenţă, conştientizarea beneficiilor conformării şi riscurilor încălcării legislaţiei concurenţei.