Consiliul Concurenţei analizează preluarea Grupului Work Service de către GI International SRL

Consiliul Concurenţei analizează tranzacţia prin care GI International SRL intenționează să preia controlul asupra Grupului Work Service.

GI International SRL este specializat în furnizarea de soluții de resurse umane pentru dezvoltarea pieței muncii.

Grupul Work Service este specializat în furnizarea de soluții inovatoare de ocupare a forței de muncă, plasare de personal permanent și temporar și servicii de orientare profesională și externalizare de personal.

În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/1996), această operaţiune este o concentrare economică ce depăşeşte pragurile valorice prevăzute de lege, fiind supusă controlului Consiliului Concurenţei.

Consiliul Concurenţei va evalua această concentrare economică în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

bizLawyer


About Us

Concurenta.ro este un site de știri din grupul BizLawyer care se adresează practicienilor în Dreptul concurenței, focusat pe aplicarea regulilor de concurenţă, conştientizarea beneficiilor conformării şi riscurilor încălcării legislaţiei concurenţei.