Consiliul Concurenţei analizează preluarea Palplast de către Wintertub

Consiliul Concurenţei analizează tranzacţia prin care Wintertub SRL intenţionează să preia compania Palplast SA, informează instituţia printr-un comunicat transmis joi AGERPRES.

Wintertub este o societate vehicul deţinută de către Winter Com SRL şi Marius Ciprian Smărăndăchescu.

Winter Com este un distribuitor de ţevi şi fitinguri din polietilenă de înaltă densitate (PEID), ţevi şi fitinguri din policlorură de vinil (PVC), armături, hidranţi, capace de canalizare şi alte materiale pentru instalaţii în construcţii.

Palplast are ca activitate principală producţia de ţevi şi fitinguri PEID, dar comercializează şi alte tipuri de produse, cum ar fi: fitinguri PEID injectate, de compresiune şi electro-fuziune, ţevi PVC şi ţevi corugate PEID, produse din fontă, cămine de apometru, cămine de vizitare etc.

În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/1996), această tranzacţie reprezintă o concentrare economică ce trebuie autorizată de Consiliul Concurenţei. Autoritatea de concurenţă va evalua această concentrare economică în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege, menţionează sursa citată.

bizLawyer


About Us

Concurenta.ro este un site de știri din grupul BizLawyer care se adresează practicienilor în Dreptul concurenței, focusat pe aplicarea regulilor de concurenţă, conştientizarea beneficiilor conformării şi riscurilor încălcării legislaţiei concurenţei.