Consiliul Concurenței analizează preluarea Reinert Kunststofftechnik SRL de către CCBA Verwaltungs GmbH

Consiliul Concurenței analizează tranzacția prin care CCBA Verwaltungs GmbH, Germania, preia compania Reinert Kunststofftechnik SRL.

CCBA Verwaltungs GmbH, companie de tip holding, este o subsidiară a grupului german AUNDE care activează, în principal, în domeniul producției de textile și huse pentru scaune, în industria automobilelor.

Reinert Kunststofftechnik SRL, România, îşi desfăşoară activitatea în domeniul tehnologiei materialelor din plastic. Compania deține 2 fabrici, una în Bissingen (Germania), cu aproximativ 250 de angajați, iar alta în Oradea (România), cu aproximativ 180 de angajați.

În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/1996), această operaţiune este o concentrare economică ce trebuie supusă controlului Consiliului Concurenţei.


Autoritatea de concurenţă va evalua această concentrare economică în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

bizLawyer


About Us

Concurenta.ro este un site de știri din grupul BizLawyer care se adresează practicienilor în Dreptul concurenței, focusat pe aplicarea regulilor de concurenţă, conştientizarea beneficiilor conformării şi riscurilor încălcării legislaţiei concurenţei.