Consiliul Concurenţei analizează preluarea TP Haluco Holdings de către Frankort & Koning Beheer Venlo

Consiliul Concurenţei analizează tranzacţia prin care Frankort & Koning Beheer Venlo B.V intenţionează să preia TP Haluco Holdings B.V, informează autoritatea pentru concurenţă printr-un comunicat remis, luni, AGERPRES.

Frankort & Koning Beheer Venlo B.V din Olanda este controlată de către Total Produce Holdings BV şi Newco Beheer BV. În România, Frankort & Koning Beheer Venlo BV acţionează pe piaţa comerţului cu ridicata de fructe şi legume proaspete.

TP Haluco Holdings BV, Olanda, deţine Haluco BV şi Nedalpac BV, companii active în sectorul aprovizionării, comercializării şi distribuţiei fructelor şi legumelor. Haluco BV acţionează, în România, pe piaţa comerţului cu ridicata de fructe şi legume proaspete.

"Autoritatea de concurenţă va evalua operaţiunea de concentrare economică din punct de vedere al compatibilităţii acesteia cu un mediu concurenţial normal, în conformitate cu Regulamentul privind autorizarea concentrărilor economice şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege", se menţionează în comunicat.

bizLawyer


About Us

Concurenta.ro este un site de știri din grupul BizLawyer care se adresează practicienilor în Dreptul concurenței, focusat pe aplicarea regulilor de concurenţă, conştientizarea beneficiilor conformării şi riscurilor încălcării legislaţiei concurenţei.