Conurența analizează preluarea companiilor din GTG de către CARR Holdings Limited, Fadi Rida şi Mihai Stănescu

Consiliul Concurenţei analizează tranzacţia prin care CARR Holdings Limited, Fadi Rida şi Mihai Stănescu preiau împreună companiile din cadrul grupului Global Technical Group, şi anume Global Technical Systems, Global Technical Services, Global Operation Center şi GTS Global Intelligence, şi, indirect, subsidiarele acestora, conform unui comunicat al instituţiei.

CARR Holdings Limited este o companie de tip holding care face parte din grupul Abris. Abris este un fond de investiţii, prezent pe piaţa din România prin diferite companii care desfăşoară activităţi în mai multe domenii, cum ar fi: gestionarea deşeurilor, sectorul produselor igienico-sanitare etc.

Companiile din grupul Global Technical Group au ca domenii principale de activitate lucrări de instalaţii electrice, activităţi de realizare a soft-ului la comandă şi furnizare de servicii privind sistemele / centrele de securitate.

În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/ 1996), această operaţiune este o concentrare economică ce depăşeşte pragurile valorice prevăzute de lege, fiind supusă controlului Consiliului Concurenţei.

Consiliul Concurenţei va evalua această concentrare economică în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

Eventualele observaţii şi puncte de vedere pot fi transmise autorităţii de concurenţă în termen de 20 zile de la data prezentului anunţ.

bizLawyer


About Us

Concurenta.ro este un site de știri din grupul BizLawyer care se adresează practicienilor în Dreptul concurenței, focusat pe aplicarea regulilor de concurenţă, conştientizarea beneficiilor conformării şi riscurilor încălcării legislaţiei concurenţei.