Gheorghe Bîlteanu preia Industrial Energy și Romenergo. Tranzacția a fost autorizată de Consiliul Concurenţei

Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care domnul Gheorghe Bîlteanu intenționează să preia companiile Industrial Energy și Romenergo, prin intermediul societății Albertha.

Albertha este o societate cu răspundere limitată, constituită şi funcţionând în conformitate cu legislaţia din Cipru, care desfășoară activităţi ale holdingurilor.

Compania Industrial Energy SA are ca obiect principal de activitate comercializarea energiei electrice.

Romenergo SA este specializată în realizarea de lucrări tehnice de infrastructură și reabilitare pentru proiecte în domeniul energiei, inclusiv pentru hidrocentrale, centrale termice, ecluze, baraje sau stații electrice.

În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia și că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naționale de concurenţă, după eliminarea informațiilor cu caracter confidențial.

bizLawyer


About Us

Concurenta.ro este un site de știri din grupul BizLawyer care se adresează practicienilor în Dreptul concurenței, focusat pe aplicarea regulilor de concurenţă, conştientizarea beneficiilor conformării şi riscurilor încălcării legislaţiei concurenţei.