Consiliul Concurenţei analizează preluarea Panebo Gaz de către Gaspeco L&D

Consiliul Concurenței analizează tranzacția prin Gaspeco L&D SA preia compania Panebo Gaz SRL.

Gaspeco L&D SA face parte din grupul de societăţi controlat de dna Elena Borcea şi dl. Corneliu Gâdoiu şi desfăşoară activităţi în domeniul GPL, având livrări atât pe teritoriul României, cât şi în afara acesteia, pe următoarele segmente de activitate: îmbuteliere şi distribuţie GPL în butelii; distribuţie GPL vrac; distribuţie GPL pentru utilizare drept carburant auto; comercializarea de GPL cu ridicata.

Panebo Gaz SRL este deţinută în prezent de dl. Constantin Rizescu, având ca principală achiziţionarea de materie primă (GPL pentru aragaz de la furnizori interni şi importatori), îmbutelierea GPL în recipienţi şi distribuirea către clienţi finali de pe teritoriul României prin reţeaua proprie şi prin distribuitori.

În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/1996), această operaţiune este o concentrare economică ce trebuie supusă controlului Consiliului Concurenţei .

Consiliul Concurenţei va evalua această operaţiune în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

bizLawyer


About Us

Concurenta.ro este un site de știri din grupul BizLawyer care se adresează practicienilor în Dreptul concurenței, focusat pe aplicarea regulilor de concurenţă, conştientizarea beneficiilor conformării şi riscurilor încălcării legislaţiei concurenţei.