Consiliul Concurenţei a autorizat preluarea Centrului de Diagnostic şi Tratament Provita de către MedLife

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care MedLife SA preia Centrul de Diagnostic şi Tratament Provita SRL, a anunţat, vineri, instituţia.

Companiile din Grupul MedLife activează pe piaţa serviciilor medicale private de sănătate, dar şi pe pieţele serviciilor de dezvoltare imobiliară, comerţului cu amănuntul şi cu ridicat al produselor farmaceutice şi parafarmaceutice, serviciilor de brokeraj şi asigurări, precum şi fabricării de dispozitive, aparate şi instrumente medicale şi stomatologice. Grupul operează o reţea de clinici private, laboratoare medicale, spitale de medicină generală şi de specialitate.

Centrul de Diagnostic şi Tratament Provita, precum şi firmele deţinute de aceasta, activează pe piaţa serviciilor medicale private de sănătate.

În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa românească sau pe o parte substanţială a acesteia şi că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naţionale de concurenţă, după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.