Consiliul Concurenţei analizează preluarea OncoCard de către Medlife. Avocații D&B David și Baias, în tranzacție

Consiliul Concurenței analizează operațiunea prin care Grupul Medlife intenționează să preia companiile din grupul OncoCard.

O echipă integrată de consultanți specializați în servicii fiscale și juridice ai D&B David și Baias și PwC România a acordat asistență asociaților OncoCard, în procesul de vânzare a spitalului privat de diagnostic și tratament oncologic din Brașov către MedLife.

În cadrul tranzacției, PwC România a acordat consultanță fiscală, fiind reprezentată de Ionuț Simion, iar echipa D&B David și Baias, coordonată de Sorin David, Managing Partner, Romana Petre, Avocat Senior, și Andreea Tortov, Avocat Colaborator, a acordat asistență juridică de tip M&A pe tot parcursul tranzacției și va consilia clientul până la finalizarea procesului de vanzare.

Grupul Medlife își desfășoară în principal activitatea în domeniul prestării de servicii medicale private de sănătate.

Grupul OncoCard activează pe piața serviciilor medicale private, în special a serviciilor de asistență medicală spitalicească.

În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/1996), această operaţiune trebuie supusă controlului autorității de concurență.

Consiliul Concurenţei va evalua această concentrare economică în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

bizLawyer


About Us

Concurenta.ro este un site de știri din grupul BizLawyer care se adresează practicienilor în Dreptul concurenței, focusat pe aplicarea regulilor de concurenţă, conştientizarea beneficiilor conformării şi riscurilor încălcării legislaţiei concurenţei.