Consiliul Concurenţei a autorizat preluarea CED Pharma, MonixFarm şi Leti-Farm 2000 de către Pharma Life Med

Consiliul Concurenţei a aprobat tranzacţia prin care Pharma Life Med SRL preia grupul de societăţi CED Pharma SRL, Monix Farm SRL şi Leti-Farm 2000 SRL, informează joi instituţia.

Pharma Life Med SRL, membră a Grupului Med Life, este activă pe piaţa comerţului cu amănuntul de produse farmaceutice în magazine specializate, operând un lanţ propriu de farmacii comunitare localizate atât în Municipiul Bucureşti, cât şi la nivel naţional, precizează comunicatul Consiliului Concurenţei.

Grupul societăţilor CED Pharma SRL, Monix Farm SRL şi Leti-Farm 2000 SRL desfăşoară, în principal, activităţi pe piaţa comerţului cu amănuntul de produse farmaceutice în magazine specializate, respectiv în farmacii, localizate la nivelul Municipiului Bucureşti şi în judeţul Ilfov. În urma acestei tranzacţii, PharmaLife Med SRL va achiziţiona şase farmacii comunitare.

În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa românească sau pe o parte substanţială a acesteia şi că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naţionale de concurenţă, după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.

bizLawyer


About Us

Concurenta.ro este un site de știri din grupul BizLawyer care se adresează practicienilor în Dreptul concurenței, focusat pe aplicarea regulilor de concurenţă, conştientizarea beneficiilor conformării şi riscurilor încălcării legislaţiei concurenţei.