Consiliul Concurenței a autorizat preluarea Rimco SRL de către Dr. Oetker Ro SRL

Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care Dr. Oetker RO SRL a preluat compania Rimco SRL și, implicit, compania Panovia Prod SA.

Dr. Oetker RO SRL face parte din grupul german Oetker și activează în domeniul producției și comercializării de produse alimentare (ingrediente pentru prăjituri, deserturi pudră, pizza & snacks-uri congelate, conservanți pentru legume și fructe etc.).

Rimco este o firmă de tip holding care deține acțiunile companiei Panovia Prod SA, companie care se ocupă cu producerea produselor din patiserie.

În urma analizei acestei concentrări economice, Consiliul Concurenţei a constatat că operaţiunea notificată nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia și nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naționale de concurenţă, după eliminarea informațiilor cu caracter confidențial.

bizLawyer


About Us

Concurenta.ro este un site de știri din grupul BizLawyer care se adresează practicienilor în Dreptul concurenței, focusat pe aplicarea regulilor de concurenţă, conştientizarea beneficiilor conformării şi riscurilor încălcării legislaţiei concurenţei.