Consiliul Concurenţei pune în dezbatere angajamentele propuse de Dnata Catering, Millenium Pro Design şi Aeroporturi Bucureşti

Consiliul Concurenţei supune dezbaterii publice angajamentele propuse de Dnata Catering, Millenium Pro Design şi Compania Naţională "Aeroporturi Bucureşti" (CNAB) în vederea eliminării îngrijorărilor concurenţiale identificate în cadrul investigaţiei privind o posibilă restricţionare a concurenţei pe piaţa serviciilor comerciale din cadrul Aeroportului Internaţional "Henri Coandă".

Potrivit unui comunicat al autorităţii de concurenţă, remis, luni, AGERPRES, investigaţia are ca obiect contractele de asociere în participaţiune încheiate de CNAB cu Dnata, respectiv cu Millenium, precum şi modul în care aceste contracte sunt puse în practică în vederea exploatării spaţiilor comerciale din incinta Aeroportului Internaţional "Henri Coandă" Bucureşti.

Angajamentele propuse de companiile implicate au în vedere, în principal, îmbunătăţirea calităţii şi reducerea preţurilor serviciilor oferite în cadrul Aeroportului Internaţional "Henri Coandă".

Documentele, conţinând angajamentele formulate de Dnata, Millenium şi CNAB, pot fi consultate pe pagina web a autorităţii de concurenţă.

Astfel, Consiliul Concurenţei invită persoanele fizice sau juridice interesate să trimită observaţii cu privire la angajamentele propuse de Dnata, Millenium şi CNAB până la data de 17 septembrie 2020.

bizLawyer


About Us

Concurenta.ro este un site de știri din grupul BizLawyer care se adresează practicienilor în Dreptul concurenței, focusat pe aplicarea regulilor de concurenţă, conştientizarea beneficiilor conformării şi riscurilor încălcării legislaţiei concurenţei.