Consiliul Concurenţei a autorizat preluarea Fabka Group de către Annabella Fabrica de Conserve Râureni

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Annabella Fabrica de Conserve Râureni intenţionează să preia Fabka Group, potrivit unui comunicat al autorităţii de concurenţă, remis, marţi, AGERPRES.

Annabella Fabrica de Conserve Râureni are drept obiect principal de activitate prelucrarea şi conservarea fructelor şi legumelor.

Fabka Group desfăşoară, în principal, de activităţi în domeniul prelucrării şi conservării fructelor şi legumelor.

În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa românească sau pe o parte substanţială a acesteia şi că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naţionale de concurenţă, după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.

bizLawyer


About Us

Concurenta.ro este un site de știri din grupul BizLawyer care se adresează practicienilor în Dreptul concurenței, focusat pe aplicarea regulilor de concurenţă, conştientizarea beneficiilor conformării şi riscurilor încălcării legislaţiei concurenţei.