Țuca Zbârcea & Asociații a intrat în topul global al firmelor cu cea mai bună practică de concurență. Proiectele pentru care a fost evidențiată de GCR 100 – 2021

Practica de Concurență a firmei Țuca Zbârcea & Asocații a fost a fost apreciată pentru activitatea din ultimul an de către echipa de research a directorului Global Competition Review, care a inclus firma românească în topul GCR 100 (ediția 2021), al celor mai bune firme de avocatură, la nivel global, în domeniul Competition/Antitrust. Global Competition Review (GCR) este liderul mondial al publicațiilor ce abordează exclusiv subiecte din domeniul concurenței, oferind știri de ultimă oră, comentarii şi analize, dar şi opinii ale celor mai renumiți practicieni. . .

GCR notează, în analiza sa, că Țuca Zbârcea & Asocații are o listă cu clienți de top la nivel global în practica de concurență, iar echipa s-a implicat în proiecte majore, ceea ce încadrează activitatea firmei în acest domeniu în categoria elitelor. Practica este coordonată de partenerul Raluca Vasilache, iar echipa numără cinci membri. 

Articolul integral, in BizLawyer