Abroncs HKKFT preia rețeaua Best Tires Shop SRL. Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția

Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția ce urmează a se realiza prin preluarea companiei Best Tires Shop SRL de către Abroncs Hungária Kereskedőház Korlátolt Felelősségű Társaság.

Abroncs Hungária Kereskedőház Korlátolt Felelősségű Társaság din Ungaria este deținută de către AKH Central Europe Holding Zrt și are ca activitate principală exportul și importul de anvelope și alte produse din industria anvelopelor.

Best Tires Shop SRL din România este activă în domeniul comercializării, preponderent cu amănuntul, a anvelopelor și a jantelor auto. În mod suplimentar, pe lângă comercializarea anvelopelor și a jantelor, Best Tires Shop SRL mai comercializează acumulatori auto și accesorii și furnizează servicii conexe anvelopelor. Best Tires Shop SRL realizează atât vânzări online, prin intermediul platformei www.best-tires.ro, cât și vânzări offline, prin intermediul punctelor sale de lucru.

Ca urmare a evaluării efectelor concentrării economice, Consiliul Concurenţei a constatat că operaţiunea propusă nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia și că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.

bizLawyer


About Us

Concurenta.ro este un site de știri din grupul BizLawyer care se adresează practicienilor în Dreptul concurenței, focusat pe aplicarea regulilor de concurenţă, conştientizarea beneficiilor conformării şi riscurilor încălcării legislaţiei concurenţei.