Consiliul Concurenței a autorizat preluarea Lipomin SA și Carpatina sa de către Prodal 94 SRL. Implicare a avocațior de la Musliu & Asociații

Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care Prodal 94 SRL intenționează să preia companiile Lipomin SA și Carpatina SA.

Prodal 94 SRL are ca obiect principal de activitate producția băuturilor spirtoase. Companiile Lipomin și Carpatina comercializează apă minerală plată și apă minerală carbogazoasă sub brandurile Lipova și Carpatina.

În urma analizei acestei concentrări economice, Consiliul Concurenţei a constatat că operaţiunea notificată nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia și nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naționale de concurenţă, după eliminarea informațiilor cu caracter confidențial.

Avocații Musliu  & Asociații  SPARL au fost împuterniciți să se ocupe de aspectele legate de autorizarea tranzacției de către autoritatea de concurență.

bizLawyer


About Us

Concurenta.ro este un site de știri din grupul BizLawyer care se adresează practicienilor în Dreptul concurenței, focusat pe aplicarea regulilor de concurenţă, conştientizarea beneficiilor conformării şi riscurilor încălcării legislaţiei concurenţei.