Autoritatea de concurenţă analizează intenţia All4Labels Group GmbH de a prelua Romprix Exim SRL

Tranzacţia prin care All4Labels Group GmbH din Germania intenţionează să preia compania Romprix Exim SRL din judeţul Ilfov este analizată de Consiliului Concurenţei.

Potrivit unui comunicat de presă al autorităţii de concurenţă, transmis joi AGERPRES, în conformitate cu prevederile legale, această operaţiune trebuie autorizată de Consiliul Concurenţei, iar instituţia va evalua această concentrare economică în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal. Ulterior, va fi emisă o decizie în termenele prevăzute de lege.

All4Labels Group GmbH face parte din Grupul All4Labels, un producător internaţional de etichete, care deţine în România compania All4Labels Romania SRL, în judeţul Prahova, activă în producţia şi distribuţia de etichete autoadezive şi tuburi.

În acelaşi timp, Romprix Exim SRL produce şi distribuie soluţii de etichetare şi, într-o mică măsură, alte produse şi servicii auxiliare, cum ar fi panglici şi imprimante, cartoane de hârtie, markere şi produse de ambalare şi alte servicii şi produse conexe.

bizLawyer


About Us

Concurenta.ro este un site de știri din grupul BizLawyer care se adresează practicienilor în Dreptul concurenței, focusat pe aplicarea regulilor de concurenţă, conştientizarea beneficiilor conformării şi riscurilor încălcării legislaţiei concurenţei.