Autoritatea de concurenţă şi-a dat acordul ca holdingul Beneva să preia Farmacia Revitalia

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care compania de tip holding Beneva preia Farmacia Revitalia.

"Autoritatea de concurenţă a evaluat această operaţiune din punct de vedere al compatibilităţii acesteia cu un mediu concurenţial normal, respectiv al posibilelor efecte anticoncurenţiale, şi a constatat că nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei şi că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea cu un mediu concurenţial normal. Decizia va fi publicată pe site-ul Consiliului Concurenţei după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial", precizează instituţia.

Beneva, parte din grupul deţinut de familia Pavel, este o companie de tip holding, nou înfiinţată, ce urmează să deţină participaţii la firme care se ocupă cu comerţul cu amănuntul de produse farmaceutice şi parafarmaceutice în farmacii. Activitatea grupului deţinut de familia Pavel în România se concentrează pe piaţa comerţului cu ridicata şi cu amănuntul de produse farmaceutice şi parafarmaceutice.

Farmacia Revitalia activează pe piaţa comerţului cu amănuntul şi pe cea de distribuţie angro a produselor farmaceutice şi parafarmaceutice din România.

bizLawyer


About Us

Concurenta.ro este un site de știri din grupul BizLawyer care se adresează practicienilor în Dreptul concurenței, focusat pe aplicarea regulilor de concurenţă, conştientizarea beneficiilor conformării şi riscurilor încălcării legislaţiei concurenţei.