Consiliul Concurenţei a autorizat preluarea Partener Coffee Service de către Tchibo Coffee Service GMBH

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Tchibo Coffee Service intenţionează să preia societatea Partner Coffee Service, potrivit unui comunicat al instituţiei de concurenţă remis, joi, AGERPRES.
 
Grupul Tchibo Coffee Service este specializat pe furnizarea profesională de cafea şi prestarea de servicii conexe, precum oferirea de soluţii pentru consumul de cafea away-from-home (aparatură, echipamente, servicii auxiliare precum, întreţinere, mentenanţă) unor industrii diverse, precum: hoteluri, restaurante, cafenele, patiserii, birouri, spitale.
 
În România, Partner Coffee Service desfăşoară activităţi de comercializare cu ridicata a produselor din cafea, ceai sau produse alimentare, precum şi alte servicii conexe, precum soluţii pentru consumul de cafea away-from-home.
 
În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această tranzacţie nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa româƒnească sau pe o parte substanţială a acesteia şi nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.
 
Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naţionale de concurenţă, după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.

bizLawyer


About Us

Concurenta.ro este un site de știri din grupul BizLawyer care se adresează practicienilor în Dreptul concurenței, focusat pe aplicarea regulilor de concurenţă, conştientizarea beneficiilor conformării şi riscurilor încălcării legislaţiei concurenţei.