Consiliul Concurenței a autorizat preluarea TP Haluco Holding B.V. de către Frankort & Koning Beheer Venlo B.V.

Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care Frankort & Koning Beheer Venlo B.V intenţionează să preia compania TP Haluco Holdings B.V.

În România, Frankort & Koning Beheer Venlo B.V. acționează pe piața comerțului cu ridicata de fructe și legume proaspete.

TP Haluco Holdings B.V., Olanda, deține Haluco B.V. şi Nedalpac B.V., companii active în sectorul comercializării şi distribuţiei fructelor şi legumelor. În România, Haluco B.V. acţionează  pe piața comerțului cu ridicata de fructe și legume proaspete.

În urma analizei, Consiliul Concurenței a constatat că această operațiunea nu ridică obstacole semnificative în calea concurenței efective pe piața românească sau pe o parte substanțială a acesteia și că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurențial normal.



bizLawyer


About Us

Concurenta.ro este un site de știri din grupul BizLawyer care se adresează practicienilor în Dreptul concurenței, focusat pe aplicarea regulilor de concurenţă, conştientizarea beneficiilor conformării şi riscurilor încălcării legislaţiei concurenţei.