Consiliul Concurenţei analizează intrarea Pavăl Holding în acţionariatul companiilor Farmacia Tei şi Bebetei

Consiliul Concurenţei analizează tranzacţia prin care Pavăl Holding SRL intră în acţionariatul companiilor Farmacia Tei SRL şi Bebetei Investments Group SRL, potrivit unui comunicat al autorităţii de concurenţă remis, vineri, AGERPRES.
 
Farmacia Tei desfăşoară activităţi de comercializare cu amănuntul de produse farmaceutice şi parafarmaceutice, prin intermediul a 6 farmacii fizice (5 în Bucureşti şi una în Constanţa), precum şi online.
 
Bebetei Investments Group SRL desfăşoară activităţi de comercializare cu amănuntul de produse de larg consum, cu predominanţă produse de îngrijire personală şi produse destinate copiilor. Această activitate se desfăşoară prin intermediul a 5 magazine fizice (4 în Bucureşti şi unul în Constanţa), precum şi a unui magazin online. În plus, Bebetei deţine în Bucureşti şi o drogherie.
 
Pavăl Holding S.R.L. este societatea-mamă a unui grup de companii care desfăşoară activităţi în mai multe domenii, printre care: comercializare cu amănuntul a articolelor de bricolaj, întreţinere şi reparare a autovehiculelor, dezvoltare imobiliară, închiriere şi subînchiriere de bunuri proprii sau închiriate, precum şi fabricarea de cărămizi, ţigle şi alte produse pentru construcţii, din argilă arsă.
 
În conformitate cu prevederile Legii Concurenţei (nr. 21/1996), această operaţiune trebuie autorizată de Consiliul Concurenţei.
 
Autoritatea de concurenţă va evalua această concentrare economică în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege. 

bizLawyer


About Us

Concurenta.ro este un site de știri din grupul BizLawyer care se adresează practicienilor în Dreptul concurenței, focusat pe aplicarea regulilor de concurenţă, conştientizarea beneficiilor conformării şi riscurilor încălcării legislaţiei concurenţei.