Consiliul Concurenţei analizează tranzacţia prin care Med Life preia grupul Medici's

Consiliul Concurenţei analizează tranzacţia prin care operatorul privat de sănătate Med Life preia grupul Medici's.

"Med Life SA este un operator privat de sănătate, cu clinici în mai multe oraşe din România. Compania este listată la Bursa de Valori Bucureşti. Grupul Medici's activează pe piaţa serviciilor medicale private de sănătate şi prestează servicii de asistenţă medicală generală şi specializată, precum şi servicii de imagistică. Compania operează o reţea de clinici şi laboratoare în judeţul Timiş", se arată în comunicatul autorităţii de concurenţă transmis joi AGERPRES.

În conformitate cu prevederile Legii Concurenţei (nr. 21/1996), această operaţiune trebuie autorizată de Consiliul Concurenţei care va evalua concentrarea economică în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

bizLawyer


About Us

Concurenta.ro este un site de știri din grupul BizLawyer care se adresează practicienilor în Dreptul concurenței, focusat pe aplicarea regulilor de concurenţă, conştientizarea beneficiilor conformării şi riscurilor încălcării legislaţiei concurenţei.