Consiliul Concurenţei autorizează preluarea clinicii Medical Service de către un fond de investiţii din Olanda

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Morphosis Capital Fund I Cooperatief U.A. preia Clinica Medical Service S.R.L. şi, indirect, societăţile Chronos Medical Solutions, Estetica Team şi Beauty SPV.

"În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa românească sau pe o parte substanţială a acesteia şi că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal. Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naţionale de concurenţă, după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial", se arată într-un comunicat de presă al instituţiei, transmis miercuri AGERPRES.

Potrivit sursei citate, Morphosis este un fond de investiţii din Olanda, înfiinţat în anul 2018, organizat sub forma unei societăţii cooperative cu răspundere limitată, având drept obiect de activitate achiziţionarea de participaţii în alte companii.

În România, Morphosis Capital Fund I Cooperatief U.A. activează, prin intermediul societăţilor deţinute în portofoliul său de investiţii, în următoarele domenii: servicii IT, servicii de asistenţă medicală specializată de nişă (servicii imagistice medicale, cu accent pe investigaţii RMN şi CT) şi servicii de asistenţă medicală stomatologică.

De asemenea, clinica Medical Service S.R.L., Chronos Medical Solutions S.R.L, Estetica Team S.R.L. şi Beauty SPV au ca activităţi principale servicii de chirurgie şi medicină estetică, tratamente cosmetice şi corporale şi vânzarea de produse cosmetice.

bizLawyer


About Us

Concurenta.ro este un site de știri din grupul BizLawyer care se adresează practicienilor în Dreptul concurenței, focusat pe aplicarea regulilor de concurenţă, conştientizarea beneficiilor conformării şi riscurilor încălcării legislaţiei concurenţei.