Autoritatea de concurenţă analizează preluarea de către Quva S a.r.l a trei companii din Belgia

Intenţia companiei din Luxemburg, Quva S a.r.l de a prelua Bencis Holding 7 NV, Abriso Holding NV şi Abriso- JiffyNV din Belgia este analizată de Consiliul Concurenţei.

Potrivit unui comunicat de presă al autorităţii de concurenţă, transmis luni AGERPRES, tranzacţia Quva S.a.r.l. ar urma să aibă loc prin intermediul Piatraco NV, Belgia, entitate constituită special pentru această achiziţie.

Abriso Holding NV, Belgia, are ca obiect principal de activitate fabricarea articolelor de ambalaj din material plastic, în timp ce Abriso - Jiffy NV, Belgia, îşi desfăşoară activitatea în domeniul producerii şi distribuţiei de ambalaje de protecţie şi materiale de izolare.

În România, Abriso - Jiffy activează prin intermediul Jiffy Packaging SA, care îşi desfăşoară activitatea în domeniul fabricării de plăci, foi, tuburi şi profile din plastic.

În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/1996), această operaţiune este o concentrare economică ce trebuie autorizată de Consiliul Concurenţei.

Autoritatea precizează că va evalua această concentrare economică în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

bizLawyer


About Us

Concurenta.ro este un site de știri din grupul BizLawyer care se adresează practicienilor în Dreptul concurenței, focusat pe aplicarea regulilor de concurenţă, conştientizarea beneficiilor conformării şi riscurilor încălcării legislaţiei concurenţei.