Consiliul Concurenţei analizează preluarea Noack & CO de către Barentz International

Consiliul Concurenţei analizează tranzacţia prin care Barentz International BV intenţionează să preia Noack & CO GmbH, conform unui comunicat al autorităţii pentru concurenţă remis, luni, AGERPRES.
 
Barentz este un distribuitor global de ingrediente utilizate în industria alimentară, farmaceutică, a produselor de îngrijire personală şi a nutriţiei animale, iar Noack activează pe piaţa comercializării şi distribuţiei de produse, tehnologii şi soluţii pentru industria alimentară şi a nutriţiei animale din Europa.
 
În România, Noack distribuie produse pentru industria hranei pentru animale, produse de diagnostic agroalimentar, diagnostic veterinar şi instrumente analitice pentru clienţi din industria agriculturii, nutriţiei şi alimentară.
 
În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/1996), această operaţiune este o concentrare economică ce trebuie autorizată de Consiliul Concurenţei.
 
"Autoritatea de concurenţă va evalua această concentrare economică în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege", se menţionează în comunicat.

bizLawyer


About Us

Concurenta.ro este un site de știri din grupul BizLawyer care se adresează practicienilor în Dreptul concurenței, focusat pe aplicarea regulilor de concurenţă, conştientizarea beneficiilor conformării şi riscurilor încălcării legislaţiei concurenţei.